Cel mai frumos loc din România
Hai să identificăm acel loc din România care-ţi rămâne în minte din prima, te impresionează pe loc şi simţi nevoia să-ţi trimiţi toţi prietenii acolo. Care este cel mai frumos loc din România?
Dacă adaugi răspunsul tău până pe 31 mai la ora 17:00 intri în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele trei premii oferite de Europa FM.
Te trimitem te relaxezi în cel mai frumos loc din România pe banii noşti, plătim noi transportul şi cazarea pentru două zile.

barthamiha
Pentru mine cel mai frumos loc din ţară este Valea Oltului.Fie vara, toamna, iarnă sau primăvară peisajul este extraordinar.Armonia culorilor este perfectă.In plus este traseul care mă duce spre casa părinţilor mei, de unde imi iau energia necesară pentru câteva luni, până mă voi reîntoarce...Până mai am la cine mă duce...
love_my_love99
Cel mai frumos loc: Delta Dunarii!
andreeamonalisa
Un traseu relaxant si frunos, plin de aer curat si oameni primitori si anumeŞ Piatra Neamt - Bicaz - Targu Neamt - Poiana Largului - Brosteni - Vatra Dornei - Borsec. Pe parcurs se pot vizita manastirile din Modldova (cele mai importante), casa memoriala Calistrat Hogas, Iona Creanga, Cetatea Neamtului, o plimbare relaxanta cu telegondola, manastirea Rarau un loc mirific pe muntele cu acelasi nume, cheile Bicazului si multe altele Pentru o doza de liniste si relaxare va recomand cu multa caldura acest traseu!
ioana9d
Romania este foarte frumoasa si este pacat ca nu suntem cunoscuti in mare parte pentru acest lucru. Pe mine personal m-au fascinat zona Ardealului si nordul Moldovei.
misha81
Bucovina- zona Moldovita, Sucevita. E absolut superb iarna. Puteti sa faceti o plimbare cu Mocanita, sau sa va plimbati prin padure cu sania trasa de cai. Oamenii din zona sunt deosebit de primitori si gospodari. Merg in fiecare iarna la pensiuni incadrate in agroturism si pur si simplu in cateva zile iti incarci la maxim bateriile. Mancarea este super-totul proaspat si facut in casa. Traditiile de Craciun sunt autentice! Vin grupuri de colidatori iar in seara dintre ani bande cu ursul,capra etc. Incercati o vizita in aceste locuri si va garantez ca o sa va intoarceti an de an.
ady_tm17
Cheile Bicazului cu faimosul lac Lacul Rosu este o zona frumoasa
Caroline
Am vizitat multe locuri din Romania,dar unul mi-a ramas in suflet. Cu toate ca este un loc mai retras, pe care foarte multi romani nu il stiu si nu au auzit prea multe lucruri despre acest loc, orice persoana se simte ca acasa,indiferent de nationalitatea sa. Faptul ca nu este un loc monopolizat il face pur si sacru... Este vorba despre Râu de mori,Râuşor,pazit de uriasul munte Retezat.Ca sa intelegeti mai bine intrati pe http://www.rausor-retezat.ro/istoric_rausor.html si incepand cu Pagina Principala va veti desfata cu minunatiile (virtuale) ale acestui colt de paradis si veti intelege de ce va recomand acest loc. Sa va bucurati de el!
loredanaraceanu
Un loc special, care mie mi se pare intordeauna cel mai frumos din Romania si din lume este localitatea Padurea-Neagra, locul unde m-am nascut.Situata in judetul Bihor, pe valea raului Bistra, afundata de-a dreptul in padure, inalta si densa, Padurea-Neagra este un loc mirific si interesant;aerul are un miros incantator, linistea este deplina, iarba si muschii de pamant sant verde sclipitor.Cascada, caderile de apa, izvorul de apa minerala ruginoasa...toate sant de neuitat.
iaschiu
pentru cine vrea liniste recomand muntii apuseni. insa mare atentie la drumuri.....totusi,tragand linie la sfarsit,merita !
stelutza63
eu de vreo 4 ani merg intr-un singur loc la munte.. pe valea Prahovei.. la Busteni,Sinaia,Azuga,Predeal.. imposibil sa nu gasesc ceva.. nou.. de vizitat.. imi place foarte mult zona.. si nu exista an in care sa nu ma duc macar 3 zile pe acolo